Top trafic - saptamana nr.34

space

artasihobby.ro

artasihobby.ro
Facebook     Tweet     Send to Messenger    artasihobby.ro
Produse de hobby si arta. Produsele firmei Kreul cuprind o gama larga incepand de la gama pentru profesionisti, studiu, scoala, avand un puternic impact in zona educationala printr-un sortiment bogat de produse pentru dezvoltarea creativitatii, atentiei si responsabilitatii la cei mici. Produsele specifice acestora, sunt absolut ecologice, non-toxice si sunt special concepute pentru a nu pereclita in niciun fel sanatatea copiilor.
Adresa: http://artasihobby.ro
Categoria: Educatie si Cultura - Arta
Puncte: 63104

artasihobby.ro
Produsele firmei Kreul cuprind o gama larga incepand de la gama pentru profesionisti, studiu, scoala, avand un puternic impact in zona educationala printr-un sortiment bogat de produse pentru dezvoltarea creativitatii, atentiei si responsabilitatii la cei mici. Produsele specifice acestora, sunt absolut ecologice, non-toxice si sunt special concepute pentru a nu pereclita in niciun fel sanatatea copiilor.Produsele sunt fabricate sub un permanent control si cu o mare responsabilitate.
Adresa: http://artasihobby.ro
Categoria: Timp liber - Hobbyuri
Puncte: 2470

www.artasihobby.ro
In anul 1938, unul din cunoscutii pictori germani ai secolului al IX-lea, Carl Johann Dietrich Kreul, a deschis una din primele fabrici de culori profesionale, in Nurnberg, Germania. Cunoscut nu numai ca si artist, ci si ca inventator, a inventat o masina de mixat pentru culori, care a functionat timp de 100 de ani (exista si astazi in muzeul fabricii), iar principiul de fabricatie este folosit si astazi in fabricarea anumitor culori. In 1842,
Adresa: http://www.artasihobby.ro/
Categoria: Diverse - Altele
Puncte: 0


Pagini similare

ioanapop.ro
Ioana Pop
fotoprof.net
FOTOPROF
fotoprof.net
FOTOPROF - Video
ancip09.aaz.ro
Anghelinei Alina Monica PFA
universviu.wordpress.com
visul culorii
pictat.ro
Pictat - Magazinul tau de tablouri
art-works.ro
Ruxandra Ballet Studio
vasile.bitere.ro
Descopera cartile autorului Vasile Bitere
tatarascu.comoj.com
Aglaia Eufrosina Tatarascu
tatarascu.comoj.com
Aglaia Tatarescu. Alt Icar

space

Spatiu Trafic Site