Top trafic - saptamana nr.21

space

30171

MIHAI PREDESCU | Artist | mihaipredescu.ro
MIHAI PREDESCU - artist muzician, violonist român, nascut in Bucuresti, activeaza atat in cariera solo, cat si in cadrul mai multor orchestre importante si formatii muzicale din România. In prezent este angajat la Teatrul National de Opereta si Musical "Ion Dacian" din Bucuresti, in orchestra, avand functia de sef partida. Iubeste arta si se implica total in munca sa, avand o experienta muzicala de peste 30 de ani! Pagina oficiala: www.mihaipredescu.ro Contact: [email protected]

Domeniul: https:
Educatie si Cultura - Arta
Puncte: 0

30172

ANGELA IOANA-GHEORGHIU
Numele meu este Angela-Ioana Gheorghiu, sunt solista vocal si cant de la varsta de 4 ani. Imi place muzica si de asemenea, imi place sa ma exprim prin muzica. Incerc sa transmit energie pozitiva si buna-dispozitie lumii în care traiesc. "Imparte bunatatea in jur, e gratis!": aceasta este deviza dupa care ma ghidez in viata si imi doresc sa traim intr-o lume care devine din ce in ce mai buna, pe zi ce trece!

Domeniul: angelaioanagheorghiu.ro
Educatie si Cultura - Arta
Puncte: 0

30173

Cabinet Avocat Bucuresti - Tufan Andreea Irina
Cu peste 20 ani practica de specialitate, Avocata Tufan Andreea Irina este membru al Uniunii Avocatilor din Romania - Baroul Bucuresti din anul 2003. In anul 2005 a promovat examenul de definitivat. In acelasi an a deschis propriul Cabinet de Avocat Tufan Andreea Irina in Bucuresti, iar odata cu deschiderea acestuia a inceput cu adevarat activitatea de avocat pe care o practica neintrerupt de peste 20 ani.

Domeniul: https:
Afaceri si economie - Legislatie
Puncte: 0

30174

Lovelas MD
???????? ??? ????????? ???????? ? ???????

Domeniul: https:
Diverse - Altele
Puncte: 0

30175

Volt Arts Magazin
Magazin online produse de import china

Domeniul: voltarts.ro
Afaceri si economie - Comert electronic
Puncte: 0

30176

Chat Radio Amor Romania
Chat Radio Amor Romania

Domeniul: radio-amor.ro
Calculatoare si Internet - Chat/Messenger
Puncte: 0

30177

Majestique Massage
We are a team who provide mobile and incall genuine tantra massages in Bucharest. Our trademark tantric massage is a mix of relax massage, pressure on the meridian points to unlock the flow of the energy and a body to body sensual massage. The aim of our massages is to arouse the sexual energy and then to use it like a fuel to recharge the whole being, through the inner uplifting. It is an alchemy. This energy will feed the upper chakras and will transform in refined states of love, ins

Domeniul: https:
Diverse - Altele
Puncte: 0

30178

Sex shop vibra
Vibra.ro este un magazin erotic online cu sute de produse de cea mai buna calitate la pre?uri avantajoase.

Domeniul: vibra.ro
Afaceri si economie - Comert electronic
Puncte: 0

30179

ROMAUDIOVIDEO
Solutii integrate privind sistemele audio, video si control pentru diverse spatii, cum ar fi: baruri, cafenele, fabricii, aeroporturi, rezidentiale, hoteluri, locasuri de cult etc., stiri si noutati din domeniul A/V, servicii...si nu numai!

Domeniul: roav.ro
Diverse - Electronica
Puncte: 0

30180

cool-and-beautiful-girls

Domeniul: https:
Timp liber - Divertisment
Puncte: 0
space